Et stort 21-dages online-program om spejlarbejde med danske undertekster og meditationer.

ET KOMPLET KURSUS

Du nævner prisen
Hvor meget er det værd for dig?
Et stort 21-dages online-program om spejlarbejde med danske undertekster og meditationer.

ET KOMPLET KURSUS

Du nævner prisen
Hvor meget er det værd for dig?

«Jeg kan ikke ændre på en anden person. Jeg lader andre være dem, de er, og jeg elsker ganske enkelt den, jeg selv er.»

Louise Hay

Det komplette 21-dages spejlarbejde program + fantastisk bonus kursus

For første gang giver vi dig frihed til at vælge, hvad kurset virkelig er værd for dig – med vores betal-hvad-du-vil-politik giver vi dig chancen for at sætte din egen værdi for kurset, alt efter hvor meget dens kernebudskab taler til dig, og hvor meget transformation det kan bringe til dit liv.

Louise Hays arbejde bevægede og forvandlede mange mennesker med hendes kraftfulde selvkærlighedsbudskab – og vi lægger en masse kærlighed og passion i dette projekt for at honorere hendes livsmission.

Vi tror virkelig på, at dette kursus indeholder et vigtigt budskab, som hele verden har brug for at høre. Ægte indre fred begynder med at elske og acceptere dig selv først. Hvis vi ikke ærer og passer godt på os selv, hvordan kan vi så leve et lykkeligt liv med kærlige forhold og yde vores bedste i det, vi sætter vores sind til? Svaret er, det hele begynder med selvkærlighed! Louise Hay viede sit liv til perfektion – en teknik, der lærer folk at pleje deres egen indre fred og kærlige venlighed over for sig selv.

Dette kraftfulde budskab er værd at dele med alle – så del det også!

Den fulde pakke indeholder:

Onlinekurset

“Elsk dig selv” Summit! Det komplette 21-dages-kursus i spejlarbejde med Louise Hay på engelsk med danske undertekster og meditationer.

199€

Arbejdsbog

En grundig arbejdsbog (på dansk) som ledsager dig hele vejen gennem kurset! Med resuméer, praktiske øvelser og spørgsmål, der giver anledning til selvrefleksion, bidrager bogen til at uddybe din praksis med spejlarbejdet.

39€

Lydbog

Download hele kursets lydfiler, og lyt til dem, hvor og når du har lyst!

19€

Bonus – Du kan stole på dit liv

Øg din selvudvikling med Louise Hays kursus i 4 moduler “Du kan stole på dit liv,” i den oprindelige version! Mere end 5 timers eksklusivt video indhold fra et LIVE Retreat med Louise Hay og Cheryl Richardson. Få spirituelle redskaber, som du kan anvende til at få et liv, som er vildere end dine vildeste drømme.

95€

Total Værdi

352€

Du nævner prisen!

Vi tør skabe forandring! Penge bør aldrig være en afgørende faktor, når det kommer til læring og selvvækst – alle skal kunne få adgang til viden, der er livsvigtig. For at omsætte dette koncept i praksis tænkte vi på et lille eksperiment. På den ene side giver vores nye måde at prissætte på, alle at tilegne sig dette kursus, uanset deres økonomiske midler. På den anden side vil et rimeligt bidrag fra dem, der ser det af høj værdi, hjælpe os med at dække de høje omkostninger ved at skabe et sådant projekt.

Du kan herunder vælge, hvad kurset er værd for dig. Vi stoler på, at alle, der er interesserede i at støtte os, vil vælge et rimeligt beløb efter deres behov og muligheder.
 

Hvis dette eksperiment lykkes, er det måske bare dig, der hjælper os med at skabe en ny, retfærdig og moderne måde at prissætte på, hvor ikke kun udbud og efterspørgsel bestemmer prisen, men også frivillig solidaritet!

Vi er så glade for at starte denne rejse med dig!

Klik på knappen med prisen for hvad vores pakke er værd for dig:

Med dette beløb hjælper du os med at komme med flere kurser og summit til  fleksible priser i fremtiden.

Dette er den almindelige pris for dette produkt. Hvis du vælger denne mulighed, vil du stadig støtte os!

Den mest retfærdige mulighed! Det er den tidlige kampagnepris, der var planlagt for dette produkt, før vi kunne blive enige om fleksible priser.

Den mest retfærdige mulighed! Det er den tidlige kampagnepris, der var planlagt for dette produkt, før vi kunne blive enige om fleksible priser.

En mulighed for dem, der ikke har råd til den faktiske early bird-pris. Det er under produktionsomkostningerne, men vi mener, at alle burde kunne få adgang til dette indhold, uanset hvad.

​En overkommelig mulighed for dem, der går gennem økonomiske vanskeligheder, som stadig ønsker at støtte vores sag.

To kurser i ét

In addition to the complete 21-day online program “Loving yourself”, you will receive the bonus of Louise Hay’s 4-module course “You can trust your life” completely in [language] – many valuable impulses and practices await you that will give you back confidence in your life and in the timing of your own life!

Til minde om Louise Hay (1926 - 2017), en sand pionér indenfor personlig udvikling og spiritualitet, deler vi dette gratis online-Summit for allerførste gang med danske undertekster og meditationer.

Louise Lynn Hay (Louise Lynn Hay (født d. 8. Oktober 1926 i Los Angeles; † d. 30. august 2017) var en amerikansk forfatter indenfor positiv tænkning.

Sammen med Joseph Murphy og Erhard F. Freitag var hun en af de førende forfatter i New Age-bevægelsen. I en alder af 40 år begyndte hun at studere Ernest Holmes´ undervisning i Science of Mind. Senere afholdt hun selv kurser. Hendes karriere som bedstsælgende forfatter begyndte dog først, efter at hun fik konstateret livmoderhalskræft.

Denne sygdom motiverede hende til at forfølge spirituel udrensning, og ifølge forfatteren selv var det et essentielt tiltag i hendes liv. Udover hendes bøger er der også CD’er og videoer til rådighed, og nogle af dem er blevet oversat til 29 sprog. Den totale udbredelse af hendes arbejde var i 2004 over 50 millioner eksemplarer.

Louise Hay understregede i sine bøger og lektioner, at positiv tænkning fører til et positivt liv, og at negativ tænkning fører til et negativt (problematisk) liv. Et andet vigtigt element i hendes undervisning er tilgivelse, som ifølge Louise Hay er en helt elementær komponent i et lykkeligt liv.