Et stort 21-dages online-program om spejlarbejde med danske undertekster og meditationer.

ET KOMPLET KURSUS

 

«Jeg kan ikke ændre på en anden person. Jeg lader andre være dem, de er, og jeg elsker ganske enkelt den, jeg selv er.»

Louise Hay

Det komplette 21-dages spejlarbejdeprogram + og fantastiske bonusvideoer

Louise Hays arbejde har bevæget og transformeret mange mennesker med de kraftfulde budskaber om kærlighed til sig selv – og vi har lagt en masse kærlighed og lidenskab i dette projekt for at ære hendes livsmission.

Vi mener helt ærligt, at dette kursus indeholder et vigtigt budskab, som hele verden har brug for at høre. Sand indre fred begynder med at elske og acceptere dig selv først. Hvis vi ikke ærer og passer godt på os selv, hvordan kan vi så leve lykkelige liv med kærlige relationer og yde det bedste, vi kan, hvad vi end sætter os for? Svaret er, at det hele starter med kærlighed til dig selv! Louise Hay viede sit liv til at forfine en teknik, der lærer folk, hvordan de skal fremelske deres indre fred og kærlige opførsel overfor sig selv.

Dette kraftfulde budskab er værd at dele med alle – så vi opfordrer dig til at dele det med dem, du har kær!

Den fulde pakke indeholder:

Onlinekurset

“Elsk dig selv” Summit! Det komplette 21-dages-kursus i spejlarbejde med Louise Hay på engelsk med danske undertekster og meditationer.

199€

Arbejdsbog

En grundig arbejdsbog (på dansk) som ledsager dig hele vejen gennem kurset! Med resuméer, praktiske øvelser og spørgsmål, der giver anledning til selvrefleksion, bidrager bogen til at uddybe din praksis med spejlarbejdet.

39€

Lydbog

Download hele kursets lydfiler, og lyt til dem, hvor og når du har lyst!

19€

Bonus – Du kan stole på dit liv

Øg din selvudvikling med Louise Hays kursus i 4 moduler “Du kan stole på dit liv,” i den oprindelige version! Mere end 5 timers eksklusivt video indhold fra et LIVE Retreat med Louise Hay og Cheryl Richardson. Få spirituelle redskaber, som du kan anvende til at få et liv, som er vildere end dine vildeste drømme.

95€

Total værdi:

352 €

Vores normale pris:

144 €

Særlig pris:

97 €

Til minde om Louise Hay (1926 – 2017) deler vi dette online-summit for allerførste gang.

To kurser i ét

In addition to the complete 21-day online program “Loving yourself”, you will receive the bonus of Louise Hay’s 4-module course “You can trust your life” completely in [language] – many valuable impulses and practices await you that will give you back confidence in your life and in the timing of your own life!

For den lille økonomi:
Betal i nemme rater

Få hele pakken med Louise Hay nu, og betal i små rater!

Det skal ikke komme an på penge!

Det er meget vigtigt for os, at vores kursus når ud til så mange som muligt. Ikke kun til mennesker, som har råd til at betale for det, men også til dem, som virkelig ønsker og behøver kurset, men stadig finder det svært at betale det beløb, kurset koster.

Hvis du er i denne situation, er du velkommen til at kontakte os på. Denmark@younity.one. Fortæl os i korthed om dig selv, og hvad du lige nu har råd til at betale, og så vil vi finde en løsning. 

Louise Lynn Hay (Louise Lynn Hay (født d. 8. Oktober 1926 i Los Angeles; † d. 30. august 2017) var en amerikansk forfatter indenfor positiv tænkning.

Sammen med Joseph Murphy og Erhard F. Freitag var hun en af de førende forfatter i New Age-bevægelsen. I en alder af 40 år begyndte hun at studere Ernest Holmes´ undervisning i Science of Mind. Senere afholdt hun selv kurser. Hendes karriere som bedstsælgende forfatter begyndte dog først, efter at hun fik konstateret livmoderhalskræft.

Denne sygdom motiverede hende til at forfølge spirituel udrensning, og ifølge forfatteren selv var det et essentielt tiltag i hendes liv. Udover hendes bøger er der også CD’er og videoer til rådighed, og nogle af dem er blevet oversat til 29 sprog. Den totale udbredelse af hendes arbejde var i 2004 over 50 millioner eksemplarer.

Louise Hay understregede i sine bøger og lektioner, at positiv tænkning fører til et positivt liv, og at negativ tænkning fører til et negativt (problematisk) liv. Et andet vigtigt element i hendes undervisning er tilgivelse, som ifølge Louise Hay er en helt elementær komponent i et lykkeligt liv.